Taxi usluga 0-24 h on line

Dubrovačka zračna luka udaljena je 20 km od Dubrovnika. Vožnja taksijem do starog grada traje 20 minuta, kao i prijevoz do većine dubrovačkih hotela ili privatnih apartmana.

Na odlasku iz Dubrovnika najbolje je krenuti dva sata prije leta prema zračnoj luci.

 

Oslonite se na nas za sve transfere koje trebate iz zračne luke. Usluga transfera iz zračne luke je brza, pouzdana, sigurna i uvijek na vrijeme.

Obavljamo transfere i iz obljižnjih zračnih luka, kao što je zračna luka Tivat u Crnoj Gori, zračna luka Split, i zračna luka Mostar, prema Dubrovniku.

 

Rezervacija vam jamči da vas čekamo u bilo koje vrijeme. Čekamo vas s tablom i vašim imenom, te pratimo sva moguća kašnjenja i promjene na vašem letu. Bit ćemo tu za vas i poštedjeti vas čekanja u redovima na taxi ili javni prijevoz.

Rezervacija transfera znači  20% nižu cijenu od pune cijene taksi usluge.

Nudimo vam  transfere i izlete kombijem ili minibusom ako je potrebno.

 

U tijeku sezone događa se da nema dovoljno taksi automobila u zračnoj luci, te kako bi to izbjegli preporučamo vam da unaprijed rezervirate svoj transfer i tako budete 100% sigurni da taksi auto čeka na vas.

Za rezervaciju trebamo vaše ime, broj leta i grad odakle vaš avion dolazi.

 

Ako želite sami voziti hrvatskim cestama, moguće je iznajmiti auto u zračnoj luci. Preporučamo vam rent a car Bingo, čiju poslovnicu ćete pronaći u zračnoj luci.

 

 

 

Transer iz zračne luke Dubrovnik
Family taxi business Glasnović je privatna firma i ne zastupamo ostale taxi vozače iz Dubrovnika.
+385915254164
Home Početna Destinacije Prices Cijene
ZRAČNA LUKA DUBROVNIK