Taxi usluga 0-24 h on line Photo gallery
Family taxi business Glasnović je privatna firma i ne zastupamo ostale taxi vozače iz Dubrovnika.
+385915254164
Home Početna Destinacije Prices Cijene

Taxi servis Dubrovnik je obiteljski posao Glasnović. Pokrivamo cijelo dubrovačko područje i izvan njega s pristupačnim cijenama i popustima na unaprijed rezervirane transfere. Nasi iskusni i pouzdani vozači su uvijek tu da vam pomognu. Za sve upite, zahtjeve, pomoći s vašom prtljagom i drugo  stojimo Vam na raspolaganju kako bi učinili vaš boravak što ugodnijim.

Naša usluga je uvijek pouzdana, na vrijeme i sigurna 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

Osiguravamo vam udobne automobile, minibus i kombi, s profesionalnim vozačima za svaki transfer prema vasoj potrebi.

Usluge taxija  i transfera  obavljamo iz zracne luke Dubrovnik u sve Dubrovačke hotele, privatne smještaje, i okolna mjesta. Ako putujete dalje na neki od hrvatskih otoka, Hvar, Brač,Korčula,Krk,Mljet sl. organiziramo transfer do najbližeg trajekta.                         Ne brinite se ni ako je vaše krajnje odredište Crna Gora a dolazite preko aerodroma Dubrovnik. Obavljamo uslugu prekograničnih transfera u Igalo, Herceg-Novi, Kotor, Budvu, Tivat, Porto Montenegro itd.

Rezervirajte nas unaprijed i čekamo vas s tablom i vašim imenom u zračnoj luci, pratimo moguća kašnjenja letova i činimo vaš transfer što ugodnijim.                                   

Znamo za najbolje lokacije s kojih možete napraviti panoramske fotografije Dubrovnika. Nudimo vam privatni obilazak grada autom, panorama Dubrovnika  koja traje 1 sat.                                                                                                                 

Radimo individualne cjelodnevne izlete po svim obližnjim gradovima i državama. Predlažemo vam da prilikom vašeg boravka u Dubrovniku,posjetite i grad Split, Ston, poluotok Pelješac,otok Korčulu koji su bogati prirodnim ljepotama kao i kulturnom baštinom. Vodimo vas i na cjelodnevne izlete u  Bosnu i Hercegovinu i gradove Medjugorje, Mostar, Sarajevo. Ako pak želite posjetiti i  Crnu Goru vodimo vas u Kotor, Budvu, Sv. Stefan.

Naši vozači govore engleski jezik i potječu iz ovog kraja pa će vas s lakoćom provesti kroz svaki od ovih izleta i učiniti ih nezaboravnim.